Min dotter Esther är bara ett år gammal, men vad hon är vis och smart fast så liten!.. Det är hon som har lärt mig så mycket på detta kortaste året i mitt liv.  Hon har lärt mig äkta tacksamhet för allt jag har och allt som hänt mig hittills..

Hon har lärt mig att vara mer i nuet..  Hon har verkligen visat för mig att tiden går och den går fort..

Hon påminner mig varje dag att ingenting och ingen är evig.. Hon påminner mig att allra finaste ögonblicken i livet är så himla korta.. Jag hade aldrig känt detta så starkt innan hon kom till världen.. Varje dag med henne händer det så mycket, men jag glömmer också mycket fast jag vill minnas varenda minut med henne.. 

Och vad är det du vill minnas när åren gått? Är det kanske dig själv, hur du är  idag?  Är det dig och din partner mysandes i soffan på en söndagsmorgon? Eller vill du bevara minnet av hur litet ditt barn är nu och kan lätt sitta på din ena höft som om den var gjort för det?  

 

Jag älskar att kunna se de små, likaså de stora, rara ögonblick i människors liv genom min kameras objektiv.  Och jag vill gärna visa dig din verklighet så du får också se vad vacker den är. 

 

Mina porträtt- och familjefotograferingar brukar vara upp till 2 timmar långa, beroende på hur länge både vuxna och barn orkar, på vädret, och ljuset. 

 

Precis som med bröllopsfotograferingar, pratar vi i förväg om hur och var fotograferingen kommer att gå till.

Jag kan fotografera dig hemma hos dig eller utomhus.

Du kanske har något speciellt ställe som ligger nära dig nära hjärtat. Du kanske tycker om att göra något speciellt

(rida häst, fika vid sjön eller bara mysa i sängen). 

Ju “konstigare”, desto bättre :) 

Så skriv eller ring till mig och berätta om dig så hittar vi på något roligt!