När jag jobbade som reseledare hade jag en dröm. Eftersom de flesta av mina resenärer hörde den äldre generationen önskade jag mig att någon av dem skulle resa med sitt snygga unga barnson som jag skulle bli kär i.. 

 

Min dröm kom i uppfyllelse, även om lite ändrad. Det var ingen farmor eller mormor som åkte Transsibiriska järnvägen med mig, utan en mor. och "den snygga unga barnsonen" var hennes son som visade sig vara 7 år yngre än mig.. 

 

Två år senare hade vi två bröllop: först en liten ceremoni på Lindesbergs brygga med bara några närmaste av min mans stora släkt, och sedan några månader senare ett stort "crazy Ukrainian wedding" i min hemstad.

Det där är min kärlekshistoria. Och jag älskar den.. Nu är det din tur att berätta din. Jag är säker att jag

kommer att älska den med!..

 

Jag vill alltid träffas med mina brudpar innan deras bröllop. Om inte det går, kan man alltid fika tillsammans genom Skype, eller något annat video kommunikationsmedel.  

Jag bor i en liten by i Lindesbergs kommun men reser mer än gärna och inkluderar resekostnader för bröllopsfotograferingar inom 40 mils radius från Örebro. 

 

Alla bilder som jag noggrant väljer och redigerar levereras i hög upplösning på ett fint usb-minne för fri användning i privat bruk. Förutom det förbereder jag ett bildspel av mina favoritbilder från ert bröllop. 

Jag sätter inga gränser på hur många bilder jag levererar, varken efter bröllops- eller annan typ av fotografering.  Jag lämnar mig dock friheten att göra ett urval av bilder enligt min egen estetisk vision och fotograferingsstil.

Mina bröllopspaket börjar på 6 sammanhängande timmar av fotografering. Under lågsäsong (november - mars), samt vardagar och söndagar (dvs ej lördagar) under högsäsong tar jag emot bokningar för kortare bröllopsfotograferingar också. Kontakta mig gärna för full prislista. 

När det gäller nya bekantskap så älskar jag de ögonblick man plötsligt känner att man "klickar" med varandra.  Som fotograf vill jag att jag och mina kunder "klickar" genom bild. Det är så viktigt att vara på samma radiovåg när det gäller stil och känsla i fotografier. Så titta gärna en gång till på min portfolio och om du älskar det du ser hör av dig till mig!